Тръмп кани 500 на сватбата на дъщеря си Тифани

Дъщерята на Доналд Тръмп – Тифани, ще се омъжи за родения в Ливан Майкъл Булос на пищна церемония в Палм Бийч, Флорида, този уикенд.

Тифани , която е завършила право в Джорджтаун, ще се вдигне сватба в известния курорт Мар-а-Лаго, собственост на баща й, на церемония, на която се съобщава, че ще присъстват повече от 500 гости. Лично Тръмп и бившата му съпруга Марла Мейпълс, майката на Тифани, са ръководили плановете за сватбата.

29-годишната Тифани отпразнува моминското си парти във Флорида миналия уикенд с полусестра си Иванка, публикувайки откъси от деня в социалните медии. Бъдещата булка носеше бяла дантелена рокля тип молив, докато Иванка и снахата Лара, която е омъжена за Ерик Тръмп, носеха съвпадащи бели и сини рокли на цветя.

Булос предложи брак на Тифани през януари миналата година в прочутата Розова градина на Белия дом, в последната седмица на семейство Тръмп там, преди президентът Джо Байдън да поеме президентството.

Обявявайки новината в Instagram, Тифани каза: „За мен беше чест да отпразнувам много важни моменти, исторически поводи и да създавам спомени със семейството си тук, в Белия дом, нищо по-специално от годежа ми с моя невероятен годеник Майкъл. Чувствам се благословена и развълнувана за следващата глава!“

Снимката беше споделена и от Булос, който написа: „Сгодих се за любовта на живота си! Очаквам с нетърпение следващата ни глава заедно.“

Годежният пръстен е проектиран от американския бижутер от ливански произход Самер Халиме, който разкри, че пръстенът е изработен с 13-каратов изумруден диамант, ограден от два диаманта с трапецовидна форма.

Четете още

Избор на редактора