Циципас и Бадоса. Това ли е новата тенис двойка?

Поредица от любопитни кадри предизвика множество спекулации за това дали Стефанос Циципас и Паула Бадоса са най-новата звездна двойка в света на тениса.

Слуховете първоначално бяха породени от факта, че двамата са променили профилните си снимки в музикалната платформа Spotify, заменяйки предишните си с общи селфита, които никога до този момент не са били публикувани, пише tennis.bg.

Спекулациите се засилиха преди няколко дни, след като наблюдателни фенове забелязаха дегизираната Бадоса в публиката на корт „Сюзан Ленглен“ по време на двубоя на гръцкия тенисист със Себастиан Корда. Самата испанка носеше черни слънчеви очила и шапка с козирка, но въпреки това яркозеленият цвят на маникюра ѝ накара мнозина да смятат, че това е именно бившата №2 в света.

Бадоса бе принудена да пропусне Ролан Гарос заради стрес фрактура в гръбначния стълб, възстановяването от която ще отнеме между 8 и 12 седмици, а това означава, че испанката ще пропусне и целия предстоящ сезон на трева. От своя страна, Циципас достигна до четвъртфиналната фаза на Откритото първенство на Франция, бивайки спрян там от Карлос Алкарас в последователни сетове.

Четете още

Избор на редактора