Тръмп даде дъщеря си на ливански бизнесмен (видео)

29-годишната Тифани Тръмп, дъщеря на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, се омъжи за ливанския бизнесмен Майкъл Булос, 25, на пищна церемония в Палм Бийч, Флорида, съобщи TNN.

Двойката сключи брак в събота вечерта в имението на Тръмп Мар-а-Лаго.

Най-малката дъщеря на бившия президент мина по пътеката в рокля, инкрустирана с кристали на ливанския дизайнер Ели Сааб. Косата й беше разпусната на меки вълни и носеше скромен букет от бели цветя.

С модели на Сааб бяха още майката на булката Марла Мейпълс и нейната полусестра Иванка Тръмп. И Мейпълс, и Иванка избраха рокли в стил гръцка богиня. Майката на булката беше облечена в лилава рокля с коса, прибрана на странична опашка. Иванка носеше светлосин дизайн с права и пусната коса.

Младоженецът и мъжете на Тръмп бяха облечени в черни смокинги, някои с цветя на ревера. Бялото цвете на Булос подхождаше на цветята в букета на Тифани.

Тифани, която е завършила право в Джорджтаун, и баща й вървяха по пътеката, облицована с арки от рододендрони, а по време на церемонията арфист свиреше за двойката.

Булос предложи брак на Тифани през януари миналата година в прочутата Розова градина на Белия дом, по време на последната седмица на семейството, живеещо там преди началото на мандата на президента Джо Байдън.

Четете още

Избор на редактора