Търсят Борисов в САЩ, той на мач в Бистрица

Всички се питат къде е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Дори плъзна слух, че той е заминал спешно за САЩ за инструктаж след изборите. Истината обаче се оказа съвсем друга.

Борисов се е устремил към нова победа след тази на 2 aприл. В момента тече подготовка за утрешния мач, в който бившият премиер ще води атаката на Витоша (Бистрица) срещу Пирин (Благоевград) в мач от държавното първенство за ветерани, съобщи „Труд news”.

От ГЕРБ потвърдиха информацията и отрекоха да има насрочени сбирки на Изпълнителната комисия, на водачите на листи, както и консултации за съставяне на кабинет.

Мачът е утре от 16 часа на стадиона в Бистрица и е на ниво зонални квалификации. Турнирът пък се провежда под шапката на Аматьорската футболна лига.

Евентуална победа ще класира Витоша на полуфинал, където съперник ще бъде представител на област Варна.

Дотук през сезона 63-годишният Борисов не е пропускал мач за „тигрите“, спечелили градското първенство в София след 1:0 над Славия през есента.

В първия ден на март той вкара два гола срещу Сливнишки герой по пътя към седми трофей в първенството за ветерани.  Преди година Витоша (Бистрица) спечели финала след 4:2 над Локомотив (Пловдив). Попаденията за шампионите тогава реализираха Емил Гъргоров, Николай Николов, Николай Божов и самият Борисов.

Четете още

Избор на редактора