Тя пътува до работата си със самолет за по-евтино

21-годишно момиче от Южна Каролина пътува до работа си със самолет, защото й излиза по-евтино, отколкото да плаща наем, съобщават американски медии.

София Челентано, стажант в Ogolvi Health, сподели видео в TikTok, в което разказва как веднъж седмично пътува със самолет за четири часа и половина от Южна Каролина до Ню Джърси за 10-седмичния си летен стаж.

Тя е поканена да работи в офиса веднъж седмично, а на най-честия въпрос на любопитните София отговаря, че пътуването със самолет наистина й е по-изгодно от варианта да наеме апартамент в Ню Джърси и че по този начин тя успява да спести значителна сума пари.

София работи по хибриден график, четири дни в седмицата дистанционно и трябва да се явява в офиса в сряда.

„Не ми се струваше изгодно да наемам скъп апартамент близо до офиса, ако трябваше да съм там само осем часа седмично“, каза тя.

Тиктокърката разказа как изглежда денят й, когато пътува със самолет за работа. Събужда се около четири сутринта и след съвет от колежка осъзнава, че е по-практично да се гримира в самолета, за да поспи още няколко минути. значителна сума пари.

„Пътуването до офиса отнема около 45 минути, така че пристигам в 9 сутринта“, обясни тя и разкри в коментарите, че плаща полетите от заплатата си.

Четете още

Избор на редактора