Феновете на TikTok избраха Салах за Играч на годината

Египетският футболист Мохамед Салах беше сред редица играчи, които бяха удостоени с прожекция на Бурж Халифа в Дубай в четвъртък.

Това се случи след наградите Dubai Globe Soccer Awards , където Карим Бензема и Алексия Путелас бяха обявени за най-добрите играчи на бляскава церемония в Мадинат Джумейра.

„@BurjKhalifa осветява небето с някои от най-големите легенди на футбола“, написаха организаторите на събитието в официалния акаунт на наградите в Twitter, заедно с няколко снимки от прожекциите. „Виждали ли сте нещо по-красиво?“

Френският нападател Бензема беше избран в четвъртък заради изключителните си изяви през 2022 г., в които неговите 44 гола в 46 мача доведоха Реал Мадрид до успех в Ла Лига и Шампионската лига, докато Путелас взе наградата за за централната й роля в успеха на Барселона през миналия сезон.

13-те годишни награди отличиха международни футболисти и професионалисти от цял ​​свят за техния талант и упорит труд през изминалата година, заедно с играчи, които са били неразделна част от успеха на играта в продължение на много години.

Феновете на TikTok отново гласуваха, като тази година избраха нападателя на Ливърпул и капитана на Египет Салах за победител в класацията за Играч на годината.

Четете още

Избор на редактора