На фестивал в Кранево: 3 дни цаца, бира и още нещо

От днес до неделя в Кранево посрещат лятото с музика, танци, игри, кулинарни демонстрации, студена бира и прясна цаца. Всичко това в рамките на фестивала на цацата. Специални гости са Boney M Experience – гру­па­та, коя­то па­зи му­зи­кал­но­то нас­лед­ство на ле­ген­дар­на­та фор­ма­ция и обе­ща­ва лю­би­ми­те хи­то­ве на ня­кол­ко по­ко­ле­ния.

В пър­ва­та ве­чер на сце­на­та ще излязат „Ке­ра­на и Кос­мо­нав­ти­те“. Пре­ди тях ще се изявят още поп и рок из­пъл­ни­те­ли с лю­би­ми на пуб­ли­ка­та хи­то­ве. Във вто­рия ден ос­вен Boney M Experience, на сце­на­та ще се ка­чи и БГ дуе­тът. Тре­тият ден ще бъ­де пос­ве­тен на фол­клор­ни­те тра­ди­ции. Фес­ти­вал­на­та прог­ра­ма ще бъ­де зак­ри­та в не­де­ля ве­чер от ор­кес­тър „Ви­во Мон­та­на“. На фестивалната сцена в Кранево ще се изявят и много местни и самодейни артисти и изпълнители, над 100 ар­тис­ти. Най-мал­ки­те по­се­ти­те­ли на фес­ти­ва­ла съ­що ще по­лу­чат свои­те за­бав­ле­ния, обещават организаторите.

Фес­ти­ва­лът се про­веж­да със съ­дей­ствие­то на Об­щи­на Бал­чик и Кмет­ство Кра­не­во.

Вхо­дът и тази година е сво­бо­ден. Раз­пла­ща­ния­та на Фес­ти­ва­ла ще се из­вър­шват са­мо без­ка­со­во с дебитна или кредитна карта – пла­ща­ния в брой ня­ма да се прие­мат, уточняват още от „Зелени посоки“.

Повече за програмата и забавните състезания – като бягане с обувки на висок ток или бирена миля за които може да се запишете, ще намерите на фейсбук страницата на фестивала. Записване: предварително на info@festivalnacacata.com./БНР

Четете още

Избор на редактора