Шакира изпя за първи път на живо песента за неверния Пике

Шакира и аржентинският диджей Бизарап взривиха аудиторията на шоуто на Джими Фалън с първото изпълнение на живо на песента й, посветена на раздялата й с Жерар Пике. В нея тя сравнява изневярата му със смяна на ферари с фиат.

Агресивният хит „е много здравословен начин за канализиране на емоциите ми. Откакто я пуснахме, не чувствам, че имам фенове, а по-скоро женска сестринска общност“, коментира певицата.

От първия тон нейното изпълнение бе усилено от мощен хор от женски гласове от присъстващите в залата зрителки, към които Шакира се насочи към средата на хита, с което предизвика истинска лудост – скочиха на крака, пееха и танцуваха с нея момичета, жени, също и много момчета, научили наизуст испанския текст и жестовете от видеото на дивата.

Участието й беше дългоочаквано – колумбийската звезда и аржентинецът пътуваха до Ню Йорк, за да участват в добре познатото вечерно шоу, водено от Джими Фалън.

Сред публиката бяха и двете й деца с Пике. Дивата дойде да представи на живо песента, чието пускане предизвика световен шок заради всички явни намеци за изневярата на нейната половинка, като дори месец по-късно тя все още е световен номер едно.

„Това е чудовищен хит“, каза водещият Джими Фалън в началото на интервюто с певицата и продуцента, в което двамата разкриха тайните на процеса на създаване на мелодията.

Четете още

Избор на редактора