Шакира посрещна Коледа в Дубай, Дейвид Бекъм на село

Звездите ни предложила да надникнем в семейните им коледни празници, като споделиха съобщения и пожелания с феновете си по целия свят.

От известни семейства, които се събират заедно, до интимни празненства в далечни дестинации, ето как някои от тях празнуваха.

Семейство Кардашиян

Най-известното телевизионно семейство запази традицията жива с годишното си парти за Бъдни вечер. Сестрите Кортни, Ким, Клои, Кендъл и Кайли дадоха всичко от себе си за случая, залагайки на бляскави, искрящи рокли.

Много от техните известни приятели също присъстваха, а акцентът на вечерта беше изпълнението на живо на Santa’s Coming For Us от Sia.

Семейство Бекъм

Семейство Бекъм се насладиха на семейна Коледа в провинцията в дома им в Котсуолдс, като Дейвид и Виктория споделиха моменти от деня в социалните медии. Заедно с трите им най-малки деца Ромео, 20; Крус, 17 г.; и Харпър, 11, двойката облече еднакви копринени пижами с монограми на Бъдни вечер. А дизайнерката Виктория продължи новото облекло на Коледа, заменяйки обичайните си модни характеристики с ежедневна качулка с надпис „Всичко, което искам за Коледа, е Дейвид Бекъм“, изписано отпред.

Най-големият син на двойката, Бруклин, прекара Коледа в САЩ с новата си съпруга Никола Пелц и нейното семейство.

Шакира

Колумбийската певица Шакира прекара Коледа с децата си в Дубай, отправяйки се в пустинята, за да празнуват.

Споделяйки снимка, на която държи сокол и двамата си малки сина, облечени в традиционни арабски шапки, звездата написа: „В пустинята тази Коледа, в търсене на спокойствие.“

Няколко дни по-рано Шакира беше забелязана да обядва в SushiSamba на Палм Джумейра, където щастливо позира за снимки с главния готвач и членовете на персонала.

Марая Кери

Кралицата на Коледа почерпи децата си Монро и Марокан с изненадваща разходка с шейна за Бъдни вечер със самия Дядо Коледа.

Певицата All I Want For Christmas позира в костюм, вдъхновен от Дядо Коледа, който съчета с ботуши за сняг Dior .

Близначките й облякоха еднакви коледни тениски за случая и не можаха да сдържат усмивките си, докато позираха за сладка снимка.

Никол Кидман

Австралийската актриса отбеляза Коледа с празнична снимка пред дърво, покрито с орнаменти от захарни бастунчета и червени раирани панделки.

„Желая най-прекрасните празници“, написа тя снимката, заедно с коледно дърво и емотикони на любовно сърце.

Хайди Клум

Супермоделът сподели няколко снимки от коледните си тържества в Instagram, включително интимно видео, на което се навива в опаковъчна хартия.

„Просто опаковам коледния подарък на съпруга ми“, озаглави тя видеото, заедно с няколко любовни сърца и подаръчни емотикони.

Линдзи Лоън

Жителката на Дубай Линдзи Лоън отбеляза успешна Коледа, като сподели рядко селфи със съпруга си кувейтски финансист Бадер Шамас .

Актрисата, която направи своето актьорско завръщане миналия месец във Falling for Christmas на Netflix , се снима пред елхата с Шамас и пожела на своите 11,9 милиона последователи Весела Коледа.

Четете още

Избор на редактора