14-годишен уби родителите си в Калифорния

14-годишно момче беше задържано вчера, след като се предполага, че е убило родителите си и се опитало да убие 11-годишната си сестра в дома им в Фресно Каунти, Калифорния, съобщиха властите. Полицаите реагираха на мястото в сряда вечерта, след като получиха сигнал за кражба с взлом и нападение, каза шериф Джон Занони на пресконференция.

Откриха загиналите родители и пострадалото 11-годишно момиче. Седемгодишното момче, което вероятно е брат на убиеца, е невредимо и в момента е настанено при роднини на семейството. 14-годишното момче твърди, че някой е проникнал в дома им и е нападнал членове на семейството, преди да избяга с пикап, но детективите открили несъответствия в историята му и в крайна сметка той бил задържан.

„Той измисли история за кражба с взлом“, каза Занони. Шерифът добави, че 14-годишният заподозрян е с няколко драскотини. Самоличността на заподозрения не се съобщава, тъй като е непълнолетен. Родителите са идентифицирани като баща Лу Янг и майка Сие Уанг, и двамата на 37 години.

Говорител на шерифа каза, че все още установяват причината за смъртта на двамата. Сестрата е с тежки телесни наранявания, но се очаква да оцелее. Шерифът отбеляза, че властите все още проверяват за потенциални оръжия и не е готов да каже точно кое оръжие е използвано при убийствата.

Не е известен и мотивът. 14-годишното момче е затворено в дом за непълнолетни по обвинения в убийство и опит за убийство, съобщава NBC News.

Четете още

Избор на редактора