3000 лв. за концерт, питие и снимка с Джони Деп и Алис Купър

3000 лева ще струва пакетът „meet and greet“ за концерта на алериканската супер група „Hollywood Vampires“ в София.

Екстрата включва питие и снимка с бандата, направена от техен фотограф, която се праща на имейл до 3 дни. Има и други изненади.

Двигателите на звездната формация Джони Деп, на китара, Алис Купър като фронтмен, Джо Пери от „Aerosmith“ ще изпълнят едни от най-големите рок хитове на всички времена. В сет листа има кавъри на различни култови песни и банди през годините.

Шоуто в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с огромно желание за истински рок след 3-годишна пауза.

Билетите за концерта влизат в продажба от днес в мрежата на Eventim, а от 2 ноември бяха пуснати ВИП пакетите, които включват и среща с бандата.

„Приятно сме изненадани от интереса към ВИП пакета, който се продава отделно от билетите и е изцяло организиран от мениджмънта на групата“, споделят организаторите в България.

„Hollywood Vampires“ е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Алис Купър през 70-те години. В него членуват рок величия като Джон Ленън (The Beatles), Keith Moon (The Who) и Micky Dolenz (The Monkees). „Hollywood Vampires“ имат издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Пол Макартни, Слаш от „Guns N’ Roses“ и Брайън Джонсън -AC/DC.

Концертът на Hollywood Vampires ще се проведе на 12 юни 2023 г. в столичната зала „Арена София“ (бившата зала Армеец). Билетите са в продажба от днес, 4 ноември (петък) в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Цени на билети са от 90 лева – правостоящи, 150 лева – Front of stage до 170 лева – седящи.

Деца до 6 години влизат без билет, но и без право на седящо място.

Четете още

Избор на редактора