400 лв. билетът за Джон Малкович в Народния театър

Народният театър обяви цената на билетите за спектакъла на Джон Малкович. Те са разделени в 8 категории. Който иска да види на живо холивудската звезда, ще трябва да плати от 50 до 400 лева. Продажбата им стартира от 12:00 часа утре, сряда, 25 януари.

Единствено на 16, 17 и 18 февруари българската публика ще има невероятната възможност да гледа Джон Малкович и неговата сценична партньорка Ингеборга Дапкунайте в спектакъла „В самотата на памуковите полета“ от Бернар-Мари Колтес на режисьора Тимофей Кулябин, който през декември постави „Нора“ в Народния театър.

Представленията ще бъдат на английски език, а български субтитри ще се излъчват на специални монитори.

Джон Малкович е американски киноактьор, процудент и режисьор от хърватски произход, носител на награда „Еми“ и номиниран за „Сателит“, „БАФТА“, две награди „Сатурн“, две награди „Оскар“ и три награди „Златен глобус“.

Малкович е маестро на маниашките метаморфози. Един от най-чаровните и прочути гологлави виртуози на аристократичното екранно присъствие винаги е интересен за публиката.

Той никога не бил просто един от холивудската тълпа. Нещо в излъчването и техниката му на игра винаги го е отличавало от останалите. Той е в своя собствена лига. Класните му роли във филми като “Опасни връзки”, “Изгори след прочитане”, “Комарджии”, “Водопадите Мълхоланд”, “Сянката на вампира”, “За мишките и хората”, “Въздушен конвой”, “Империя на слънцето” и много други говорят сами за себе си. И най-вече за него като топ изпълнител.

Четете още

Избор на редактора