Кой вдигна Ивелин Попов за реванша със спартанците?

Звездата на Левски – Ивелин Попов, вече е забравил за контузията и се готви на пълни обороти. Офанзивният футболист взе участие в днешната тренировката на „сините“, като се готвеше с основната група.

Кой вдигна на крака Попето?

Една жена, която живее в петричкото село Марикостиново. Емилия Георгиева е кинезитерапевт, биотехнолог и наследник на известната лечителка от Берковица баба Райна Македонката. Още от 10-годишна започнала да ходи в стаята, където баба й приемала хора, “да пипа болното място” и да гледа как ги лекува.

Създала е свой патент за работа, който се казва “рембат масаж”. Нейни пациенти от години са много известни личности, основно спортисти и футболисти. Славата й е заслужена и затова и някои от първите във властта също са се доверявали на опитните й ръце.

След процедурата в Марикостиново Ивелин е подарил своя фланелка с автограф за колекцията на лечителката.

Попето получи контузия по време на подготовката на Левски и все още не е записал официален дебют за тима. Треньорът Станимир Стоилов заяви, че е възможно халфът да получи игрови минути в предстоящия реванш с Хамрун Спартанс от третия предварителен кръг на Лига на конференциите.

Четете още

Избор на редактора