bTV Lady става bTV Story. Там ще дават турските сериали

Телевизионният канал bTV Lady става bTV Story, съобщиха от медийната група на bTV.

В програмата на новия канал ще има премиерни заглавия и хитови сериали. Под мотото „Емоции за споделяне“ bTV Story ще предлага истории и сюжети на популярни сериали от целия свят и филмовата индустрия.

Там ще бъдат излъчвани и любимите на много зрители турски сериали, които години наред bTV излъчваше в прайм тайма, а наскоро обяви, че ще вече няма да са в програмата ѝ.

„Работим, за да правим зрителите си щастливи. Ето защо bTV Story е модерното продължение на усилията ни да създадем едно място, което да предложи истинско разнообразие от кино и телевизионни заглавия, подходящи за цялото семейство“, коментира Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

Новият канал ще предложи на зрителите нова визуална концепция и идентичност, вдъхновени от споделеното семейно гледане, допълват от медийната група.

„Още на старта bTV Story ще прикове вниманието на зрителите с премиери на едни от най-популярните продукции в цял свят от различни жанрове и с любими актьори. В програмата са включени някои от най-очакваните сериали от Турция, Латинска Америка, Азия и Европа, а филмовите ни предложения съдържат хитови заглавия, подходящи за цялото семейство“, споделя Христо Хаджитанев, програмен директор на bTV Media Group.

Голямата иновация в схемата на bTV Story е персонализирането – програма, изцяло отговаряща на интересите и предпочитанията на зрителите на сериали, които ще могат да следят любимите си заглавия през цялата година, без прекъсвания по празниците и без значение от сезона, се допълва в съобщението.

Ребрандираният канал ще запази позицията на bTV Lady в мрежата на кабелните и сателитните оператори, като промяната ще бъде факт в края на годината.

Четете още

Избор на редактора