Lord of the Dance с приказно шоу във Варна и София

Най-великото танцово шоу в света LORD OF THE DANCE пристига в България с впечатляващо, приказно, визуално-танцувално шоу, което ще зарадва феновете на трупата у нас – на 21 май в Дворец на културата – Варна и на 23 май в София в зала 1 на НДК, от 17 и от 20 ч.

Юбилейният спектакъл, посветен на 25-ата годишнина от създаването на оригиналния спектакъл на Майкъл Флетли, е част от европейското турне на трупата, което се радва на невиждан успех досега!

Приказното шоу на световноизвестните танцьори ще започне под „звуците“ на флейта в изпълнение на златен елф. Зрителите ще видят и чуят танцуващи цигуларки и оперни арии, наред със зрелищни костюми и хореографии, изпълнени перфектно от изключителните танцьори на сцената.

Визуално, магично и футуристично, шоуто ще остави без дъх присъстващите в залата, а настроението в нея определено ще е на ниво.

Великолепните танцьори ще пристигнат у нас с три модерни автобуса и три огромни тира пълни с техника, костюми и собствени перални машини.

Екипът на LORD OF THE DANCE се състои от 54 души, а 35 от тях са танцьорите, които зрителите ще видят в пълен блясък на сцената.

Последни бройки билети за спектаклите на LORD OF THE DANCE на 21 май във Варна и 23 май в София (за шоуто от 17:00 ч.), се продават в системата на Ticketportal.bg.

Могат да се закупят още от билетен център в НДК, билетна каса на зала „Арена София“, книжарници Booktarding, Office1Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна и във Варна от билетната каса на ДКС.

Цената им е от 50 до 150 лв. според мястото в залата.

Спектакълът в София, на 23 май от 20:00 ч., бе напълно разпродаден повече от месец преди шоуто, затова организаторите обявиха допълнителен спектакъл в зала 1 на НДК от 17:00 ч.

Четете още

Избор на редактора