Благо Джизъса спечели „Сървайвър“ и 150 000 лева

„Ако бях спечелил Шампионската лига, нямаше да се чувствам така! Там имаш отбор, а тук се бориш сам!“ – това бяха първите думи на футболиста Благой Георгиев, след като триумфира в „Survivor“.

Джизъса спечели екстремното риалити и голямата награда от 150 000 лева след като три месеца оцелява в Доминикана при мизерни условия, липса на храна, в непоносими жеги и тропически бури заедно с още 23-ма авантюристи, готови на всичко, за докажат, че са достойни за победата.

До финала на приключението Благо стигна заедно с двама силни, отлично подготвени играчи – студентката Ермина и финансовия експерт Дани.
Джизъса впечатли с желязна психика и забележителна физическа сила. Той издържа седмици наред на самотния, потискащ Остров на отшелника и отчете осем победи в битки за оцеляване.

Силно религиозният спортист обясни, че в изолация го е крепяла вярата му и мисълта за децата му. „Всеки, който си тръгваше от „Сървайвър“ ми казваше, че съм супер земен и честен човек. За мен това е най-голямата награда“, обяви просълзен Джизъса.

Четете още

Избор на редактора