Луда фенка превърна живота на Александър-Арнолд в ад

Звездата на Ливърпул и английски национал Трент Александър-Арнолд трябваше да наеме бодигардове и частен детектив, дори да смени телефонния си номер, тъй като е преследван от фенка, която преследва и тормози футболиста и семейството му от година, съобщават медии на Острова.

„Обсебената от секс“ жена, както я нарече The Sun, се появява пред къщата му, тренировъчното игрище на Ливърпул и в любимите му ресторанти и изпраща изрични съобщения по телефона и домашния му адрес. Членовете на семейството му също са получили „болезнени съобщения“.

Поради нежеланата ситуация Александър-Арнолд беше посъветван да вземе редица мерки за сигурност, така че той нае бодигардове и частен детектив, промени телефонния си номер, инсталира камери за наблюдение и поиска да провери пощата си.

Ливърпул е наясно със ситуацията и оказва пълна подкрепа на своя играч.

„Адът на Трент продължава повече от година“, цитира Sun източник от клуба.

„Тази жена тероризира него и семейството му, бомбардира ги с изрични съобщения, звъни постоянно на телефона му, изпраща нежелани писма и неприлични материали до дома му в Чешир. Това наистина е тревожно за Трент, който прави всичко възможно, за да повлияе на представянето му на терена.“

Турбулентната година на звездата на Ливърпул беше допълнително „подправена“ от инцидент през октомври, когато той избегна на косъм трагедия, когато буря предизвика срутване на електрически стълб върху пътя.

Четете още

Избор на редактора