На 91 Рупърт Мърдок с младо гадже в Барбадос

Медийният магнат Рупърт Мърдок, който е на 91 години, е заснет с новата си приятелка в Барбадос. Изгората му се казва Ан-Лесли Смит и е на 66 години. Тя е вдовица на кънтри звездата Честър Смит.

Двамата с Мърдок се срещат от ноември, коментират запознати, а тези дни бил видени да релаксират на плажа, като г-жа Смит била облечена в жълти бикини с деколте и подходящ саронг с голям диамантен медальон с разпятие. Твърди се, че те прекарват известно време на карибския остров по покана на британския милиардер Антъни Бамфорд, председател на JCB.

Рупърт Мърдок се раздели с четвъртата си съпруга Джери Хол преди по-малко от шест месеца, но вече е намерил нова любов, пише PerthNow.

През 2008 г. Ан-Лесли Смит остава вдовица, след като съпругът ѝ умира от сърдечен удар. Мърдок пък има четири брака зад гърба си – от 1956 г. до 1967 г. е женен за стюардесата Патриша Букър, от 1967 г. до 1998 г. е женен за журналистката Анна Торв, след това сключва брак с предприемачката Уенди Денг, с която се развежда през 2013 г., а през 2016 г. се ожени за Джери Хол, която пък дълги години беше половинка на Мик Джагър.

Четете още

Избор на редактора