Новият албум на Ариана Гранде излиза на 8 март

Ариана Гранде обяви в сряда, че новият ѝ албум, озаглавен Еternal Sunshine (“Безкрайна слънчева светлина”), ще бъде издаден на 8-и март, съобщи АП.

Миналия петък Гранде пусна пилотния сингъл от албума – поп парче с хаус елементи, озаглавено yes, and?

Видеото към песента в ЮТюб започва с едър план на покана за парти, върху която пише AG7 (намек за 7-ми поред албум на Ариана Гранде). Отдолу има джипиес координати: 41.0359N  71.9545W. В тях е кодирано заглавието на бъдещия албум – Eternal Sunshine.

Координатите са на туристическото селце Монтаук в щата Ню Йорк. Там се развива действието на  американската романтично-драматична комедия от 2004 г. на режисьора Мишел Гондри Eternal Sunshine of the Spotless Mind („Блясъкът на чистия ум“). Във филма с елементи на фантастика участват Джим Кери (любимият актьор на Ариана Гранде) и Кейт Уинслет.

Заглавието на филма от своя страна е заимствано от поемата на Александър Поуп „Елоиз към Абелар“ (1717 г.), в която се разказва за една трагична любовна история.

Новината за албума се появи за първи път на 27 декември, когато двукратната носителка на наградата „Грами“ намекна за бъдещия си албум на страницата си в Инстаграм.

Това ще бъде седмият ѝ студиен албум и първият след Positions от 2020 г., уточнява БТА.

„Ще се видим догодина“, написа тя в заглавието на публикацията в Инстаграм, която включваше снимки в студио и пред смесителния пулт, както и видео, в което някой от екрана ѝ казва, че е „почти последният ден на този албум“. Гранде отговаря: „Толкова съм уморена“ и се смее. „Но съм толкова щастлива и благодарна. Също така се чувствам, сякаш тежа 3000 тона“, допълва певицата във видеото.

Обявяването на албума дойде няколко седмици след като се появи новината, че Ариана Гранде е подписала договор с фирмата Good World Management, след раздялата си с дългогодишния мениджър Скутър Браун.

Новият албум ще бъде и първият ѝ след брака и последвалата раздяла с агента по недвижими имоти Далтън Гомес.

Четете още

Избор на редактора