Академия BULATSA разяснява професията „Ръководител на полети“

Академия BULATSA отваря врати за всички, които искат да научат повече за професията „Ръководител на полети“. Желаещите да участват в традиционните презентации на Академията ще могат да посетят сградата на Ръководство на въздушното движение днес, на 10 март и на 10 април в София

Посещението на летищните центрове за обслужване на въздушното движение ще бъде – във Варна на 16 март, а в Бургас на 17 март. Всички желаещи трябва да подадат своите заявки и да бъдат регистрирани на специалната форма в сайта на компанията.

Посетителите могат да присъстват на презентациите на експерти от BULATSA, да се запознаят на място с условията, които се предлагат за кариерно развитие, да видят в реално време работата на Районния център за обслужване на въздушното движение и тренажора за бъдещи Ръководили на полети.

Академия BULATSA възобнови пролетната сесията за участие в подбора за длъжността Ръководител на полети и до 30 април приема документи на кандидати за професията.

За да участват в сесията, те трябва да са на възраст до 30 години, с висше образование, минимална образователна степен „бакалавър“, и добро владеене на английски език. Академията е единствената сертифицирана в България организация за обучение на Ръководители на полети, съгласно изискванията на Европейския съюз и приложимото национално законодателство.

Обучението на одобрените кандидати продължава около година и половина, като е осигурена стипендия.

Четете още

Избор на редактора