Александра Дадарио спира дъха гола от басейна

Александра Дадарио се наслади на ваканцията си по най-добрия възможен начин, когато се съблече напълно гола, докато се потапяше в басейна.

36-годишната красавица публикува две снимки в своя Instagram, направени отзад, докато отива да плува дибидюс гола, докато този, който прави снимките, прикрива дупето й с палец, уточнява hollywoodlife.

Александра публикува слайдшоуто с надпис „Вземи си почивка от проблемите“. На първата снимка тя показа голото си тяло, докато на втората тялото й е напълно потопено във водата, докато тя я плиска върху лицето си и се наслаждава на спиращата дъха гледка.

Александра е супер заета напоследък и когато не е на почивка, обикновено блести с зашеметяващи тоалети на червения килим. Точно това направи на премиерата на Mayfair Witches на Ан Райс в Лос Анджелис на 8 декември.

Актрисата носеше рокля на Dior с отворени рамене, която беше напълно прозрачна и покрита със златни точки. Деколтето на дрехата беше дълбоко, а малката й талия стегната с дебел черен кожен колан, докато долната половина на пухкава пола беше покрита с красива метална златиста дантела.

Четете още

Избор на редактора