Бритни се отърка в Уембаняма и изяде шамар

Поп звездата Бритни Спиърс се оплака, че бодигардът на френския баскетболист Виктор Уембаняма й ударил шамар.

Инцидентът е станал в сряда в Лас Вегас, а от полицията потвърдиха, че са били извикани в хотел „Ариа“ във връзка с разследване на побой. Арестувани няма.

Спиърс заяви в публикация в социалните мрежи, че инцидентът е бил „травмиращо преживяване“, за което тя не била подготвена.

Новата френска звезда на НБА Уембаняма пък заяви, че „не е видял какво се е случило“. 19-годишният баскетболист бил в Лас Вегас преди първия си мач от Лятната лига и посетил ресторант „Ариа“ на бул. „Южен Лас Вегас“, където Спиърс го видяла. И няма как, Виктор е висок 222 см.

„Реших да се приближа до него и да го поздравя за успеха му. Беше много шумно, затова го потупах по рамото, за да привлека вниманието му“, каза тя.

След това бодигардът на баскетболиста я ударил в лицето с опакото на ръката си, в резултат на което очилата ѝ паднали и самата тя почти се озовала на земята, твърди Спиърс.

Уембаняма пък казал на репортер от местни новини: „Някой ми викаше: „Господине, господине“ и ме хвана отзад“.

„Не видях какво се случи, защото вървях и не спрях. Този някой ме сграбчи отзад – не за рамото ми, а ме сграбчи отзад“, твърди Виктор.

„Знам само, че охраната я отблъсна. Не знам с каква сила, но охраната я отблъсна. Не спрях да видя какво става, за да мога да вляза и да се насладя на вечерята“, каза още той.

Четете още

Избор на редактора