Гешев създава движение „Справедливост за България“

Днес обявявам създаването на гражданско, родолюбиво, консервативно движение, основано на националното достойнство, християнската етика и българските традиционни, семейни ценности – „Справедливост за България“. Това каза бившият главен прокурор Иван Гешев в изявление на живо във Фейсбук, където предстои да отговаря на въпроси, зададени му от граждани.

„Никога в новата ни история България не е била поставяна в унизителното състояние, в което е днес.  Вината е на управляващата върхушка“, каза Гешев. – Народното събрание се крепи само защото го превърнаха в убежище за имунитети“

Според него никой не мисли за народа и това не може да бъде търпяно.

„Управляващата върхушка е виновна за моралния, икономически срив. Те са виновни за хилядите предпочели емигрантския живот, смята Гешев.

„Като главен прокурор знам всичко за всеки в държавата. Никоя прокуратура не може да се пребори с далавери и съсипване, ако те са превърнати в държавна политика, така е последните десетилетия. Затова с гражданите и народа ще се боря да живеем в по-хубава страна“, обяви Гешев.

„Спряха тока целенасочено, защото според хората в това студио токът никога не е спирал. Токът е спрял от 14.30 до 16.30 за първи път в историята на това студио. Явно минаваме във форма на партизанска борба. Светят ,и с 4-5 телефона все едно съм на концерт. Това, което се случва, потвърждава, че страхът от нещата, които говоря е огромен, защото аз говоря истината и те знаят, че това е истината. Ясно е, че съм и единственият човек, който е извън системата и матрицата. Не мога да повярвам докъде стигнахме!“, възкликна той.

Четете още

Избор на редактора