Джейн Фонда със стари калпазанки лудуват в Рим

„Рим – обичам този град, обичам всичко, което се разпада повече от мен“, възкликва самоиронично една от героините в „Книга за възрастни: Глава втора“. И ако се чудите на кой му е притрябвало да гледа възрастни дами да лудуват като момичета, отговорът е: те на са кои да е, ами кинолегендите Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Берген и Мери Стийнбърджън.

Четирите актриси се завръщат на големия екран за нова, незабравима порция любов и забавление в дългоочакваното продължение на тоталния хит от 2018 „Книга за възрастни“. Този път четирите неотразими дами се отправят на екстравагантно пътешествие към Италия, където освен романтика си дирят и белята.

В „Книга за възрастни: Глава втора“ Вивиан изненадва всички с новината, че се е сгодила за своя приятел Артър. А това означава само едно: моминско парти! И както пише в дебелите книги – когато съдбата ти поднесе нещо на тепсия, трябва да се възползваш.

Затова четирите, едни по-ентусиазирани, други – не толкова, стягат куфарите и се отправят на италианско пътешествие, изпълнено с романтика, щипка пикантност, нотка на опасност и даже нощ, прекарана в затвора.

Наред с изключителните Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Берген и Мери Стийнбърджън, за „Книга за възрастни: Глава втора“ се завръщат и не по-малко легендарните Дон Джонсън, Анди Гарсия и Крейг Т. Нелсън, както и по-голямата част от творческия екип на първия филм.

Всички те ще ни докажат, че любовта, пикантериите и забавлението не познават граници. Режисьор на „Книга за възрастни: Глава втора“ е Бил Холдерман, който направи и първата част и отново е и сценарист, заедно с Ерин Симс. Двамата са и продуценти.

„Книга за възрастни: Глава втора“ тръгва в кината от 12 май.

Четете още

Избор на редактора