Ето музикантите, които ще открият световното в Катар

Вратите на shoppingmode FIFA Fan Festival в Al Bidda Park в Доха ще бъдат отворени на 19 ноември, един ден преди първия мач от Световното първенство по футбол 2022 между домакините Катар и Еквадор.

На 19 ноември представители на ФИФА и страните – домакини ще присъстват на официалното откриване. Портите ще бъдат отворени в 16:00 часа, а церемонията ще започне в 19:00 часа.

Вече са ясни звездите, които ще забавляват публиката на откриването на голямото спортно събитие. Главна роля имат ливанската певица Мириам Фарес и колумбийската звезда Малума.

Те ще избухнат на сцената на живо със своите световноизвестни хитове, но и с ексклузивно дуетно изпълнение на официалния химн на фен фестивала на shoppingmode FIFA, Tukoh Taka (с участието на Ники Минаж, Малума и Мириам Фарес), който ще излезе на 18 ноември.

Изпълненията на Мириам Фарес и Малума ще бъдат първите от многото изпълнения на най-добрите световни музикални изпълнители и местни артисти през следващите четири седмици, сред тях –  Diplo, Kizz Daniel, Nora Fatehi, Trinidad Cardona и Calvin Harris.

Четете още

Избор на редактора