Западът получи следпоследно предупреждение

Вдигнете главите, не се вглеждайте само в българската ни махленска разпра!

България е безпощадно ясна – на тази земя като една човешка длан отново победи Статуквото и то победи така, както искаше. България е безпросветна, безнадеждна кръпка върху одеялото на Запада. България е жалка заложничка на две корпулентни проклятия.

България бавно и полека стана коридорна територия с обслужващи функции и абсолютно негоден политически елит, населена от спасяващи се поединично и потресаващо безразлични към съдбата ѝ индивиди, управлявана от две арогантни и безскрупулни същества.

Проблемът е къде-къде по-сериозен, по-страшен, по–апокалиптичен, по-катастрофичен!

Западът загнива и гние.

Западът е в плен на нискостеблени лидери-чембърлейни.

Западът е в отстъпление.

Западът у напът да предаде себе си и оттук – да предаде Богу дух и дъх.

Представете си само – начело на САЩ е Байдън! Какво морално и политическо падение на Запада!

Демократите в САЩ не могат да намерят алтернатива на един посредствен, болен от политическа деменция, демократичен алцхаймер и лидерски паркинсон амотризиран старец.

Демократите в Европа не могат да направят нищо, освен да съзерцават сляпо, глухо, нямо и унизително как Орбан ще възглави от 1 юли ЕС!

Демокрацията е като бръмбар, паднал върху гърба си – маха безпомощно с лапки, издава някакво безполезно бръмчене, но не може да се обърне и да стъпи на краката си.

Западът, САЩ, Европа, НАТО, ЕС – те са парализирани от самодоволство, от страх, от егоизъм, от нежелание да се борят за великите каузи, които представляват тяхната същност.

Западът, САЩ, Европа, НАТО, ЕС без тези велики каузи са механични сборове от потребителство, хедонизъм, разплутост, безидейност и безгръбначност.

Мощни камбани забиха отново и отново за всички, които могат да ги чуят.

Но има ли кой да ги чуе?!?!

Нашият свят си отива, той се разпада, той е в позорно отстъпление, той умира.

И само ние, Западът, САЩ, Европа, НАТО, ЕС можем да спрем собствената си агония. Ако не го направим, ще паднем в ръцете на хаоса и анархията, в лапите на фашизмите и рашизмите. И из нашите опустошени територии ще препускат бесни, хищни, първобитни, примитивни племена на разрухата и плячкосването, на алчността и похотта. И те ще ни насилват и изнасилват, ще ни унищожават и унижават.

А над света ще се възцарят тъмни векове.

Така беше когато рухна Римската империя.

Така може да бъде когато рухне Западната цивилизация.

Вчера тя получи следпоследното предупреждение – че предизвестеният ѝ край може да се окаже неизбежен.


От Фейсбук профила на автора

Четете още

Избор на редактора