Издирват 4-ма, избягали от затвора в Мисисипи

Полицията издирва четирима, избягали от затвор в Мисисипи, включително един, за който сега се смята, че е убил мъж, докато е бягал, съобщи BBC.

Бегълците са от Центъра за задържане Реймънд близо до Джаксън.

Смята се, че един от заподозрените, 22-годишният Дилън Арингтън, е убил мъж и е откраднал камиона му.

Освен Дилън Арингтън, заподозрените са идентифицирани като 51-годишният Джери Рейнс и Кейси Грейсън и Кори Харисън, и двамата на 22 години. Г-н Рейнс има дълга история на бягства от затвори, включително от Центъра за задържане Реймънд през 2021 г.

Мъжете са били зад решетките по различни обвинения, свързани предимно с кражби. Арингтън беше в ареста по обвинения в кражба на огнестрелно оръжие и автомобил.

На жителите на района е казано да внимават за заподозрените, докато местната, щатската и федералната полиция провеждат издирването им.

В публикация във Facebook властите в близкия окръг Лийк помолиха жителите да бъдат „изключително внимателни“, да държат вратите си заключени и да избягват да носят ключове или оръжия в паркирани превозни средства.

На пресконференция по-рано тази седмица шерифът на окръг Хайндс Тайри Джоунс каза, че след като четиримата бяха открити изчезнали в неделя, затворническите власти са открили два „пробива“ в сградата, включително един на покрива на затвора.

Сега властите смятат, че заподозрените са избягали на покрива на затвора в събота и са напуснали съоръжението по различно време.

Четете още

Избор на редактора