Изрод хвърли сина си на алигатори и намушка майка му 100 пъти

2-годишното дете от Флорида Тайлън Моузли, което беше открито в челюстите на алигатор миналия месец, е било удавено от баща си и след това изхвърлено в езеро, пълно с крокодили, потвърдиха от полицията.

Тайлън Моузли беше обявен за изчезнал на 30 март, когато майка му, Пашун Джефри, на 20 години, беше открита мъртва в апартамента им със 100 прободни рани.

Полицейското управление на Флорида веднага започва издирване на момчето и завършва само ден по-късно с откриването на двегодишното дете в челюстите на влечугото. Тялото на Тейлън е открито на 31 март.

Между другото езерото е на почти 18 километра от апартамента на майка му, съобщиха от полицията. В издирването на момчето са участвали кучета, дрон и федерални и щатски служби.

Полицията застреля алигатора, който след това изхвърли тялото на момчето, но аутопсията потвърди, че момчето е починало след удавяне в езерото, съобщава Daily Star.

След това шефът на полицията Антъни Холоуей коментира зловещото откритие:

„Изчезналото дете беше намерено в алигатора, а майката беше намушкана до смърт. Бащата е обвинен за убийствата”.

Разследващите също потвърдиха, че майката е била намушкана на парти, организирано от Моузли.

Бащата на Тайлън, 21-годишният Томас Моузли, е обвинен в две убийства от първа степен за смъртта на сина си и майка му Пашун.

21-годишният мъж в момента е задържан и ще се яви пред съда на 5 май, съобщава New York Post.

Доказателствата, представени в съда, показват, че Моузли е свързан със сцената на убийството чрез кървав пръстов отпечатък, открит върху бутилка, както и кървав отпечатък върху обувки, намерени в апартамента.

Четете още

Избор на редактора