Йончева се изфука: Пеевски ме покани лично

Делян Пеевски ми се обади лично. Покани ме в сградата на Народното събрание. Той направи това предложение преди три дни. Казах, че трябва да помисля. Обясних, че ще приема, ако имам правото да отстоявам това, което съм отстоявала и досега.

Това заяви евродепутатът Елена Йончева късно снощи в Брюксел, цитирана от бТВ. Тя бе номинирана за евродепутат от ДПС-Благоевград. Йончева прие номинацията като признание за добре свършена работа.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че „рано или късно зависимостите излизат наяве“. “Това дава обяснения за прекратените ми отношения с Елена Йончева много преди вчерашния ден. Изненадана съм от арогантността това да стане публично и помпозно”, коментира още соцлидерката.

„Зависимости от какво? Всичко, което съм правила в тази сграда, показва, че аз нямам зависимости“, отговори Елена Йончева. По моя инициатива беше направена резолюция за България, в която се посочва, че имаме сериозни проблеми с върховенството на закона, свободата на медиите и правосъдната система. За да извоюваш такава резолюция, това показва, че няма зависимост“, допълни тя.

Четете още

Избор на редактора