Какво имат да делят Бен Афлек и Джей Ло

Дженифър Лопес и Бен Афлек имат значителни активи, с които ще трябва да се справят по време на развода им, пише people.com.

На 20 август 55-годишната Лопес подаде молба за прекратяване на брака си с 52-годишния Афлек след по-малко от две години като съпруг и съпруга. В документацията Лопес посочи датата на раздялата им – 26 април, и посочи непреодолими различия като причина за развода.

Лопес подаде жалба без да използва адвокат във Върховния съд на окръг Лос Анджелис. Тя не поиска съпружеска подкрепа за нито една от страните, а разделите за общността и отделната собственост показват, че бившите не са сключили брак с предбрачен договор.

„Точното естество и размер на отделните имуществени активи и задължения са неизвестни на вносителя на петицията към този момент. Вносителят на петицията си запазва правото да промени тази петиция, когато същото бъде установено“, гласи молбата за развод.

В друга част се отбелязва, че „точното естество“ на техните общностни и квазиобщностни активи и задължения са „неизвестни“ и „ще бъдат определени“. Документите също така показват, че двамата ще разделят адвокатските хонорари и че Лопес иска възстановяване на фамилното й име .

Какво имат да делят Бен и Джей?

През май 2023 г. Лопес и Афлек закупиха имението си от 38 000 квадратни метра в Бевърли Хилс за 60 805 000 долара. Домът беше обявен за 68 милиона долара през юли .

Отделно имущество, по дефиниция в Калифорния, е всичко, което всяка страна притежава (или дължи в дълг) поотделно преди брака и след раздялата. Включва също всякакви подаръци или наследства.

Докато Лопес и Афлек ще трябва да разкрият отделните си имуществени активи според документите, тяхната обща собственост ще трябва да бъде разделена по равно между тях при развода.

За Лопес това потенциално включва печалбите й от бизнес начинания като нейната нискокалорична алкохолна линия Delola , която тя стартира през 2023 г.

Тя също участва в множество филми, включително Shotgun Wedding , The Mother и Atlas , да не говорим за филма This Is Me… Now: A Love Story, както и в придружаващия документален филм The Greatest Love Story Never Told, който е продуциран от Продуцентската компания на Афлек, Artists Equity .

Подобно на Лопес, Афлек участва в множество бизнес начинания, които потенциално попадат и във времето на брака им.

През 2022 г. той и дългогодишният му приятел Мат Деймън основаха Artists Equity, която освен продуцирането на документалния филм на Лопес продуцира и филмите Air , в които Афлек участва, и неотдавнашния филм The Instigators .

Под ръководството на продуцентската компания, преплитането на Афлек и Лопес се засилва, тъй като предстоящите проекти от Artists Equity включват Unstoppable и Kiss of the Spiderwoman , като и в двата участва Лопес. Тя има продуцентска заслуга за последното.

Четете още

Избор на редактора