Кардашиян вечеря със затворници за Деня на благодарността

Марая Кери зае централно място на парада за Деня на благодарността на Macy’s 2022 , закривайки годишната церемония със специално празнично представление.

Самозваната „Кралицата на Коледа“ изпълни интерпретация на празничния си хит All I Want for Christmas пред тълпи, събрали се по улиците на Ню Йорк.

Други знаменитости, включително Ким Кардашиян и сър Пол Маккартни, също отправиха своите най-добри пожелания към феновете, празнуващи американския празник.

В Ню Йорк Кери облече украсена със скъпоценни камъни тиара и развяваща се червена рокля, съчетавайки я с червен и златист чадър – и към нея на сцената се присъединиха нейните близначки Монро и Марокан, 11.

Парадът на Macy’s, известен със своя спектакъл, включваше и звезден списък от изпълнители, включително Дион Уоруик, Глория Естефан, Шон Пол и Джими Фалън и Рутс.

„Честит ден на благодарността!“ написа Кери под публикацията си в Instagram.

Риалити звездата Кардашиян, 42, сподели снимки от специална вечеря с млади затворници в център за задържане на непълнолетни в Санта Моника, Калифорния.

Тя ваписа, че е говорила с мъжете за техните „мечти и стремежи“ и пожела на феновете си честит Ден на благодарността. Членове на известното семейство на Кардашиян също споделиха публикации в Instagram, изпращайки своите най-добри пожелания за празника.

Сър Пол Маккартни сподели своя снимка със съпругата си Нанси Шевел, като написа: „Благодаря за любовта – Пол.“

Четете още

Избор на редактора