Хоакин Финикс бяга от студиото, когато Скарлет Йохансон имитира оргазъм

Хоакин Финикс и Скарлет Йохансон никога няма да забравят снимките на  „Тя“ (Her, 2013 г.). Филмът на Спайк Джоунс се приема за една от най-нестандартните и затрогващи любовни истории на модерния Холивуд, пише  Webcafe.

Историята се развива в близкото бъдеще, когато технологиите са напреднали до супер нова степен. Операционни системи за дома с изкуствен интелект се превръщат в компаньони за самотни и изпаднали в депресия хора.

Така Тиодър Туомбли (Финикс), който все повече и повече се оттегля от света след тежка раздяла, започва да се влюбва в своята операционна система Саманта (Скарлет Йохансон), макар единственото им общуване да е гласово.

Една от сцените във филма е била особено трудна за заснемане – интимен момент, в който героинята на Йохансон изживява оргазъм.

Актрисата разказва за случая по време на участието си в подкаста на Дакс Шепарт „Armchair Expert“, като по думите ѝ сцената е била толкова неудобна и странна, че Хоакин Финикс не издържал и избягал от снимачната площадка.

Неговият герой Тиодър и виртуалната Саманта се впускат в секс по телефона, при което Йохансон трябва с гласа си да изиграе получаването на оргазъм.

„Опитахме се да го запишем с един дубъл, но той сякаш не можеше да се справи. Аз бях добре, но Хоакин не – той беше толкова притеснен.

В един момент, докато ме слушаше, не издържа и напусна студиото, оставяйки ме сама в тази кутия. А аз си казах: „Не мога да го направя сама. Имам нужда от него, трябва да се върне“, обяснява актрисата.

По време на сцената, тъй като записва само глас, Скарлет е поставена в кабина за запис на звук със слушалки на ушите, за да чува как се получава записът.

Това спомага още повече за неудобството на самата ситуация, тъй като тя не просто трябвало да слуша собствения си глас – но трябвало да чува и как имитира оргазъм.

„Определено не искаш да чуеш как звучиш, когато имаш оргазъм. Определено не искаш да чуваш как звучиш и когато имитираш оргазъм – толкова е грозно. Беше много шантаво“, споделя още Скарлет.

В крайна сметка Финикс си взима почивка и след като успява да се успокои, се връща, а сцената е била заснета успешно.

Четете още

Избор на редактора