Кои са най-добрите филми за Хелоуин

Тъй като Хелоуин се приближава бързо, САЩ вече започва да мисли за начини да се изплаши и наслади на страховитите моменти, които този празник предлага. Един от най-популярните начини да се насладите на страховете на сезона е чрез гледането на филми на ужасите. YouGov предоставяме списък с най-търсените заглавия на ужасите за 2023 година в САЩ през последните 30 дни.

„Заклинанието: Дяволът ме накара да го направя“ (2021)
Защо този филм с негативен рейтинг все пак се нарежда на първо място? Вероятно отговорът се крие в скорошния документален филм на Netflix „The Devil on Trial,“ който разказва за убийството от 1981 г., което вдъхновява събитията в филма. Това е първият хорър, в който демоничното обладаване се използва като правна защита, което наистина впечатлява публиката.

„Никой няма да те спаси“ (2023)
Този филм, издаден от Hulu в края на септември, представлява уникален случай, тъй като притежава само пет думи на диалог през цялото си време на изпълнение. Шумът около него подтиква към размисъл за стратегията на продуцентите и тяхното предизвикателство да се справят с холивудските писатели.

„Вик“ (2022)
Тази поредица продължава да кара феновете на хорър филмите да се вълнуват. „Вик“ рестартирането на оригиналната поредица, разполага с оригиналния актьорски състав и нова генерация тийнейджърски жертви. Излизането на петия филм от поредицата, първият без режисьор Уес Крейвън, предизвиква огромен интерес.

Рейтингът на YouGov за апетита е стойност от 0-100, която измерва търсенето на дадени заглавия чрез комбиниране на търсения в мрежата и търсения в Wikipedia.

Сезонът на страха е в разгара си, и тези заглавия на ужасите ще ви осигурят страховити моменти и адреналин. Вземете пуканки и се насладете на една доза ужас преди най-страшния празник на годината – Хелоуин.

Най-добрите филми на ужасите за Хелоуин

Четете още

Избор на редактора