„Кралица на Бургас“ избират тази вечер в Летния театър

Конкурсът за красота „Кралица на Бургас“ 2023 г. е тази вечер от 20 часа на Летния театър. Четиринадесет млади дами участват в надпреварата, съобщи БНР.

Жури, с предимно обичани от малкия екран лица, ще оценява претендентките за титлата. С нелеката задача се заема една от любимките на „Ергенът“ от втори сезон на шоуто Ивелина Иванова, която е художник и дизайнер на дамски аксесоари. Освен, че ще дава оценки в конкурса за красота, тя ще представи и новата си колекция ръчно рисувани шалове.

Властелинът на дамските тоалети дизайнерът Стоян Радичев също ще оценява претендентките за короната. Именно с неговите тоалети, всяка една от участничките, ще разгърне напълно своята женственост и красота в последния тур на конкурса.

По традиция в избора на новата носителка на титлата „Кралица на Бургас“ участва и експертът по женска красота, лицензиантът на конкурса „Мис България“ Ирина Папазова.

Миналогодишната победителка в конкурса Йоана Стефанова ще предаде короната. Ново коронованата бургаска красавица ще представи морския град на националния конкурс, който ще се проведе в София през есента.

Между туровете ангелският глас на бургаската оперна прима Веселина Тодорова ще допълни атмосферата. За хореографията на конкурса отговаря Олга Мохова- ръководител на танцова школа „Естрела“. Водеща на събитието ще е Пепа Костадинова.

Четете още

Избор на редактора