Кремъл праща внука на Алла Пугачова на фронта

Актьорът Никита Пресняков, който е внук на суперзвездата на руската естрада Алла Пугачова, е бил мобилизиран за участие във войната в Украйна. Това съобщи руският „Пети канал“ като се позова на свои източници, цитирани от offnews.bg.

Актьорът е бил взет от представители на военкомата по време на репетиция на Губернския театър. Представителите на театъра са отказали коментари, а самият Пресняков не отговаря на телефонни позвънявания.

Това се случва дни след като Алла Пугачова взе със себе си двете си малки деца и напусна Русия с еднопосочен билет.

Според в. „Известия“ певицата е отлетяла от летище Внуково за Тел Авив. В началото на войната в Украйна Пугачова и съпругът ѝ Максим Галкин отлетяха за Израел. В края на август певицата се върна.

На 18 септември Пугачова поиска да бъде обявена за „чуждестранен агент“, след като дни по-рано това се случи на Галкин. Тя публикува в социална мрежа обръщение към руското министерство на правосъдието с молба да бъде включена в списъка на чуждестранните агенти.

„Моля да ме причислите в редовете на чуждестранните агенти на моята любима страна“, пише тя в обръщението, публикувано в Инстаграм.

Четете още

Избор на редактора