Меси и фамилия на ски във Френските Алпи

Лионел Меси се възползва максимално от почивката, която му даде ПСЖ. След обиколката на Близкия изток и получената свободна дата, капитанът на парижани отпътува със съпругата си и трите си деца за Френските Алпи.

Антонела Рокуцо показа в социалните мрежи колко добре се чувстват петимата. На шестте снимки, които публикува в профила си в Instagram, можете да видите невероятния ски курорт, който са посетили.

Първата снимка показва цялото семейство пред редица заснежени планини. На второто от изображенията те разкриха, че не са пътували сами: Даниела Семан, партньорката на Сеск Фабрегас, с когото Меси игра няколко години в Барселона, е маркиранаа изображението.

Въпреки че не уточняват дестинацията, една подробност подсказва, че са в Гренобъл. Това име беше изписано както на якето на футболиста, така и на тези на децата му.

Градът се намира в югоизточната част на Франция, на малко над 500 километра от столицата. Разполага със седем ски центъра, а през 1968 г. е мястото на Зимните олимпийски игри.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Четете още

Избор на редактора