Намериха заместник на Брус Уилис, Арън Пол ще умира трудно в новия филм

Обещаващият млад актьор Арън Пол влиза в кожата и в мръсния бял потник на умиращия трудно Джон Маклейн в новия филм от свръхпечелишия франчайз, съобщиха „надеждни и доказани източници на „Giant Freakin Robot“, цитирани от БГНЕС.

5-те филма „Умирай трудно“ добиха култов статус през годините от 1988-а насам, а Брус Уилис периодично се завръщаше в ролята на коравото ченге с люто чувство за хумор и навик да оцелява във всякакви ситуации. Добрите сценарии и режисьори, както и неподражаемото очарование на остаряващия като катедрала мистър Уилис, докараха на продуцентите над 1,5 милиарда долара приходи, и то само от излъчване по кината. Дори само този факт подсказваше, че поредицата ще продължи рано или късно.

Наскоро обаче дойде тъжната новина, че дядо Брус Уилис е диагностициран с мозъчно заболяване, наречено афазия. Състоянието не е пряко опасно за здравето, но за актьорите е фатално. Болестта, която засяга и съвсем млади хора, причинява проблеми с разбирането на текст и проблеми с речта. Това доведе до оттеглянето на Уилис от професията, но той и без това беше се забутал в треторазредни екшъни и кариерата му не цъфтеше.

И понеже няма как млад актьор, макар и доста приличащ физически на Брус Уилис, да поеме щафетата в бъдещето, продуцентите му намериха цаката с вече използван неведнъж номер – върнаха се в миналото.

Сега, благодарение на „надеждните и доказани източници“, „Giant Freakin Robot“ съобщи, че в новия филм „Умирай трудно 6“ в ролята на младия Джон Маклейн ще влезе синеокият, тънко усмихващ се и с високо чело Арън Пол. Той изобщо не е случаен актьор и направи впечатляващи образи в „Breaking Bad“, „Westworld“, „Triple 9“ и „Need for Speed“.

Продължение на „Умирай трудно“ не е имало от 2013 г. Тогава, по ирония на съдбата, Джон Маклейн и синът му спасиха човечеството от руски учен-терорист, който имаше намерение да причини световна ядрена катастрофа, взривявайки кое? Чернобилската АЕЦ…

Новият екшън ще разказва предисторията на първата част от филма, за да добие зрителят представа какво, аджеба, е правил нюйоркският полицай Джон Маклейн, преди да се озове в Лос Анджелис, да се покатери на небостъргача „Накатоми плаза“ и да постави лошите на полагащите им се места.

Четете още

Избор на редактора