Неочакван романс в Париж: Моника Белучи и Том Бъртън

Филмовата индустрия е гнездо на дълготрайни, мимолетни и неочаквани любовни връзкиВръзката, която се формира между Моника Белучи, 58, и Тим Бъртън, 64, съответства на тази последна група.

Моника и Тим са две от най- разпознаваемите лица на Холивуд и всичко подсказва, че връзката им може да е започнала преди няколко месеца, но сега вече не се крият, а я демонстрираха по улиците на френската столица, пише Marca.

Според Paris Match новосформираната двойка се е срещнала на стълбите на Palais des Festival de Cannes още през 2006 г. Интензивна среща, въпреки кратката си продължителност.

Сега, 16 години по-късно, химията, която двамата са открили по това време, изглежда се е материализирала в по-официална сантиментална връзка.

Миналия октомври 2022 г., друг френски фестивал беше мястото, където се срещнаха отново и където двамата се влюбиха. Това беше фестивалът „Люмиер“, който се проведе миналия октомври в Лион, където Моника Белучи връчи награда на Бъртън и връзката между двамата беше осезаема.

Сантименталният живот и на двамата е в застой от няколко години. Моника няма партньор от 2019 г., когато се раздели с Никола Льофевр.

Говорейки пред Paris Match през 2011 г., тя описа подхода си към любовта като основан на чувства над разума.

„Носим се от момента и инстинкта. Няма рационалност, само емоции. Обичаш или не“, каза Белучи.

Режисьорът се раздели с Хелена Бонам-Картър, майка на децата му, през 2014 г.

Бъртън също беше женен за Лена Гизеке и преди това поддържаше връзка с покойната Лиза Мари Пресли.

Със съпругата си Бонам-Картър той има две деца, момче на име Били-Рей Бъртън, родено през октомври 2003 г., и Нел, момиче, родено на 15 декември 2007 г.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Match (@parismatch)

Четете още

Избор на редактора