Обрат. Любовникът кебапчия се оказа актьор

Уникален обрат взе семейната сага с актьора Васил Драганов, чиято жена го заряза с кварталния кебапчия. Така обяви звездата от „Комиците“. Кебапчията обаче учил във НАТФИЗ в класа на проф. Енчо Халачев.

„Ситуацията с Васил Драганов ескалира много грозно! Ще се изразя по-брутално – не смятам, че трябва да си вадим кирливите ризи пред децата.“

Това заяви „кварталният кебапчия“ Борислав Манов – новият избраник на Андреа Андреева, бившата вече половинка на актьора Васил Драганов. Тя пазеше самоличността на новия мъж до себе си.

„Нормално е Васил Драганов да реагира така, защото е уязвената страна в случая. Но такъв е животът“, смята новият любим на бившата БНТ репортерка. Манов подчерта пред „България Днес“, че не иска да отговаря на героя от „Столичани в повече“ по същия начин.

За първи път ресторантьорът проговори и за дъщеричката, на която скоро ще даде живот любимата му жена. „Когато двама души се обичат, цитирам Андреа, няма нищо по-логично от това да създадат живот“, убеден е Борислав Манов.

Той отрече казаното по негов адрес от актьора, че е „квартален кебапчия“. „Софиянец съм, учих актьорско майсторство три години. Тръгнах си обаче от НАТФИЗ, не исках да уча, просто реших, че не ми е там мястото. В момента съм в ресторантьорския бизнес. Бил съм ръководител на строителна фирма и технолог в производство на бои и лакове“, описа професионалната си кариера мъжът до Андреа Андреева.

Борислав допълни, че ръководителят на неговия клас в НАТФИЗ – проф. Енчо Халачев, „много го увещавал да не се отказва от актьорското поприще.

„С покойния проф. Халачев много разговори сме имали на тази тема, но прецених, че това не е моят път. Има достатъчно добри актьори и без мен в България“, смята ресторантьорът.

Борислав Манов не скри, че е имал предложения и планове за артистични изяви, но засега ги е оставил встрани. „Може би някой ден и на тях ще им дойде времето“, предполага новият партньор на Андреа.

Четете още

Избор на редактора