Пети ден няма следа от 12-годишния Сашко от Перник

Пети ден продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник. Момчето изчезна в района на Профилакториума в града в петък. Детето е с тежка форма на аутизъм.

В акцията се включиха органите на реда, стотици доброволци, а в понеделник – водолази, пещерняци и хеликоптер.

След появил се клип с момче, което прилича на Александър, бащата твърдеше, че това е синът му, но според друг близък на семейството сниманото момче не е Сашко.

Известната астроложка Виктория Маринова направи хороскоп с въпроса „Жив ли е, къде се намира Сашко?”. Ето какви насоки даде тя на близките на изчезналия 12-годишен Александър Цветанов от Перник и на стотиците хора, които се включиха в издирването му.

Хороскопът е построен от астроложката в неделя, като тя вярва, че към момента на съставянето му малкият Сашко е жив. На страницата си VictoryAstro тя посочва и мотивите да се ангажира и тя да помогне за намирането на детето: „С помощта на Астрологията може да се търсят и намират изгубени предмети и хора. И понеже втора нощ не можех да мигна, а очите ми зачервени от плач и все към кревата-кола, където кротко спи моето внуче с аутизъм, което на три пъти ми изчезваше за части от секундата и знам какъв кошмар съм изживяла, макар за няколко минути, докато се появи пред погледа ми…”

Четете още

Избор на редактора