Пригожин държал харем в Санкт Петербург

Организаторът на опита за преврат срещу руския президент Владимир Путин – Евгений Пригожин, е поддържал платен харем от едва навършили пълнолетие жени в хотел в Санкт Петербург преди да бъде изселен в Беларус, съобщи руският независим сайт The Insider.

Разследващата медия е разговаряла с рускиня, продала девствеността си на Пригожин, когато е била на едва 18 години. Името на рускинята е сменено, с цел защита на нейната самоличност. Твърденията ѝ за Пригожин, известен също като „готвача на Путин“, са потвърдени от представител на профсъюза на секс работниците в Русия.

Според показанията на Маша Евгений Пригожин има влечение към по-млади момичета, както и мания да „обменя телесни течности с девойки“. По думите ѝ Пригожин вярва, че сексът с девствени партньорки удължава младостта му. Преди да бъде изселен в Беларус, Пригожин е поддържал „ротационен“ харем от много млади (според Маша – малко над 18-годишни) момичета в стаи под наем в хотел „Соло Сокос“ в Санкт Петербург, пише offnews.bg.

Маша била една от многото  жени, посетени от Пригожин в хотела в Санкт Петербург. Тя разказва, че Пригожин имал специално нарицателно за девствените момичета: „шампоан“ – заради малките шампоанчета, които се намират по хотелските бани. „Отваряш ги и после ги изхвърляш“, обяснява Маша.

Четете още

Избор на редактора