Роналдо превзе Таймс Скуеър с нова реклама на Португалия (видео)

Само два дни преди началото на Световното първенство в Катар, едно от най-големите футболни имена в света превземе Таймс Скуеър в Ню Йорк.

Кристиано Роналдо беше осветен на дигитален билборд на Таймс Скуеър в петък вечерта като част от новата туристическа кампания на Visit Portugal и Музея на восъчните фигури Мадам Тюсо.

Празнуващите в горещата точка на Ню Йорк наблюдаваха дигиталните билбордове в една от най-посещаваните забележителности на града, когато се появи огромен телефонен екран с надпис „Роналдо се обажда“.

Международната футболна звезда се появи на екрана малко след като каза „Здравей, Ню Йорк, какво има на Таймс Скуеър? Имам да споделя най-вълнуващите новини”.

След това обратно броене от седем секунди разкри, че Световният играч на годината на ФИФА ще бъде най-новата восъчна фигура в музея на Мадам Тюсо в Ню Йорк.

„Кристиано Роналдо е една от най-успешните футболни икони на нашето време и ние бяхме развълнувани да се обединим с Visit Portugal за това специално появяване на площада, това е невероятна възможност да хвърлим светлина върху красивата страна и ваканционна дестинация на Португалия,” каза ръководителят на маркетинга на Музея на мадам Тюсо в Ню Йорк Тиаго Могадуро.

Восъчната фигура на Роналдо ще бъде в музея от 21 ноември, в пространство, посветено на португалския спортист, наречено The CR7 Experience. Успоредно с това в продължение на 15 дни всеки, който посети модела с восъчни фигури, може да гледа и филми за Португалия.

Четете още

Избор на редактора