Стартира нов български сериал, семейна комедия

Тази вечер в 20:00 ч. стартира най-новият български сериал „Много мой човек“. Семейната комедия на NOVA ще поднесе много смях и забавление, а трагикомичните перипетии в живота на героите са така актуални, че ще позволят на зрителите бързо да се припознаят в тях, поглеждайки ги от веселата им страна.

„Идеята за заглавието на сериала идва от сатиричния поглед към ситуацията, в която живеем днес. В България всеки има „човек“ навсякъде, сигурно е част от нашата народопсихология, от навиците, които сме изградили във времето. Или имаш приятел, роднина, или просто „твой човек“, който ще ти оправи мача, споделя продуцентът на сериала Краси Ванков.

Още в първия епизод зрителите ще се запознаят с тримата симпатични майстори – главни герои в комедията. Шефът на бригадата е консервативният Мирослав (Башар Рахал), който е изградил цял патриархат вкъщи и живее в миналото.

Другият е Виктор (Юлиян Малинов) – мечтател, влюбен в изкуството, но принуден да работи като бояджия, а третият Петър (Калоян Катинчаров) – най-желаният и безгрижен ерген, който винаги се забърква в комични неприятности.

Тримата ще се сблъскат с важни премеждия, за да осмислят житейските избори, които са направили, превръщайки се от изпечени хитреци в добри съпрузи, бащи и синове.

Към тримата майстори ще се присъединят и актьорите Петя Силянова, Деси Моралес, Михаела Павлова, Ели Колева, Иван Петрушинов, Сотир Мелев, Виктор Чепилев, Анастасия Левордашка, Антон Колев и много други.

Продуцент на „Много мой човек“ е Краси Ванков („Hidalgo Productions“), а режисьор е Боя Харизанова. Сценарият е дело на Иван Ангелов и Здрава Каменова. Оператор е Борис Луканов, а композитор на музиката – Марио Балтаджиев.

Четете още

Избор на редактора