Тейлър Суифт с нова версия на албума „Speak Now“

Тейлър Суифт издаде нова версия на албума „Speak Now“. съобщи АП. Това е третият презаписан албум на певицата, която планира да издаде нови версии на първите си шест албума. Суифт започна да записва нови версии на старите си песни, след като каталогът й беше закупен от музикалния мениджър Скутър Браун.

Първата версия на „Speak Now“ излезе през 2010 г. Това е третият студиен албум в кариерата на носителката на „Грами“ и първият без съавторство с други музиканти в синглите.

Презаписаните албуми на Суифт представляват усилията на певицата да има контрол върху собствените си песни и използването им.

От сцената на концерта в Минеаполис, който е част от турнето „Eras“, Суифт каза: „Аз съм на 33 години. Не се интересувам от нищо, което ми се случи по времето, когато бях на 19, с изключение на песните, които написах и спомените, които изградихме заедно.“

Тейлър Суифт презаписва албумите, за да притежава собственото си творчество. „Speak Now“ е единственият албум в дискографията на певицата, който е изцяло авторски.

Четете още

Избор на редактора