Тейлър Суифт с глоба от $3000 за боклуци пред дома си

Една от най-големите поп звезди днес, Тейлър Суифт, беше глобена с общо 3010 долара за изхвърляне на отпадъци пред дома си в Ню Йорк.

През 2017 г. Суифт купи красива къща на улица „Франклин“ в Трайбека за 18 милиона долара. След като прехвърли базата си в Ню Йорк, певицата получи 32 глоби за това, че не поддържа чиста зоната пред дома си, съобщават американски медии.

Глобите са натрупани между януари 2018 г. и януари 2023 г. След като няколко пешеходци се оплакали от боклука на „Франклин“, инспектори проверили мръсния тротоар и констатирали неправилното изхвърляне на боклука. Твърди се, че тротоарът бил пълен с вестници, бутилки, кашони и салфетки, имало и няколко угарки от цигари.

Певицата обжалва глобите, като от общата сума са приспаднати само 200 долара. Но съседите й не са доволни от това как Тейлър поддържа тротоара пред къщата. — „Тя не се интересува от боклука. Тя е по-фокусирана върху турнето за милиони долари, което докарва феновете й до фалит“, казва момиче, което разхожда кучета на тази улица.

Четете още

Избор на редактора