Четата на Мъри ще покорява Ларнака или Белград. Но първо спартанците

АЕК (Ларнака) или Партизан. Един от двата отбора ще е евентуалното последно препятствие на „Левски“ към групите на Лигата на конференциите, отреди жребият в Нион. Преди това, обаче възпитаниците на Станимир Стоилов трябва да се справят с Хамрун Спартанс. „Сините“ гостуват на спартанците в Малта този четвъртък.

Само преди седмица Уелтън, Роналдо и компания спряха полета на „двуглавия орел“ на ПАОК. При положение, че отстранят далеч по-скромните малтийци, левскарите ще срещнат загубилия от двойката „АЕК – Партизан“.

Носителят на Купата на България ще е гост в първата среща на 18 август, а реваншът е седмица по-късно.

Левски има много лош спомен от АЕК. Двата отбора се срещнаха в квалификациите на Лига Европа през 2019 г. Тогава кипърците не спряха да вкарват и с общ резултат 7:0, Левски претърпя най-голямата си загуба в два мача в европейските клубни турнири.

Другият участник в Лигата на конференциите, ЦСКА – София ще се изправи срещу победителя от двойката „Брьондби – Базел“ за влизане в групите на първенството, в случай, че отстрани ирландския „Сейнт Патрикс“ в третия предварителен кръг на надпреварата.

Четете още

Избор на редактора