Ясни са съперниците на Лудогорец в Лига Европа

Лудогорец научи съперниците си за основната фаза от Лига Европа. „Орлите“ изтеглиха от първа урна тимовете на Славия Прага и Лацио, докато от втора урна се паднаха АЗ Алкмаар и Олимпик Лион.

От третата урна, в която бяха и разградчани, те изтеглиха Мидтиланд и Виктория Пилзен, а от четвърта урна „орлите“ ще се срещнат с Атлетик Библао и Андерлехт.

Със сигурност „орлите“ изтеглиха от първа урна приемлив жребий, макар сред съперниците да са римляните от Лацио, но другият отбор там е Славия Прага. Във втора урна хората от Разград изтеглиха тежка визита на френския гранд Олимпик Лион, но пък ще приемат нидерландския АЗ Алкмаар.

От трета урна „орлите“ дръпнаха датския Мидтиланд, с който имат стари сметки за уреждане, а тимът също така ще гостува нв чешкия Виктория Пилзен. Сред четвъртите поставени тимове обаче разградчани навярно изтеглиха най-неприятния, а именно Атлетик Билбао. Добрата вест за „орлите“ е, че те ще са домакини срещу баския клуб.

Последният отбор срещу който ще се изправи Лудогорец е Андерлехт в Брюксел, срещу които играха преди близо две години, а българският шампион загуби в плейофните мачове от брюкселския тим. /Гонг

Ето програмата на Лудогорец за основната фаза на Лига Европа:

Лудогорец – Славия Прага

Лацио – Лудогорец

Олимпик Лион – Лудогорец

Лудогорец – АЗ Алкмаар

Лудогорец – Мидтиланд

Виктория Пилзен – Лудогорец

Лудогорец – Атлетик Билбао

Андерлехт – Лудогорец

Четете още

Избор на редактора