Изненада! Пеевски & Co се омешаха с протеста на „Възраждане“

Изненадващо (или не чак толкова) привърженици на ДПС се включиха в протеста на „Възраждане“ срещу правителството пред храм-паметника „Св. Александър Невски“. Наред с лидера на партията Мустафа Карадайъ се появи и депутатът Делян Пеевски. Той бе единственият, който отсъства от пленарната зала при гласуването на оставката на председателя на НС Никола Минчев миналата седмица.

Пеевски бе аплодиран от дисциплинирани симпатизанти на ДПС, дошли специално за антиправителсвения митинг от цялата страна. Над 30 рейса и бусове с регистрационни номера от Смолян, Кърджали и Търговище задръстиха движението по бул. „Дондуков“, видя репортер на ekspresso.

„Срещу мафията и Иво Прокопиев“. Така обясни пред съмишлениците си от ДПС и „Възраждане“ Делян Пеевски своето височайше присъствие и срещу какво точно протестира. Присъстващите веднага отбелязаха, че депутатът явно е прекратил диетата и е започнал да връща старите си форми, донесли му прозвището Шиши.

Засега не е ясно дали на протеста ще се появи лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов и как той ще коментира „случайното“ присъствие на представители на „врага“ ДПС.

 

Четете още

Избор на редактора