Борисов: Искаме бързи избори, не подкрепяме никакво правителство

„ГЕРБ няма да подкрепи никакво правителство, искаме бързи избори“, заяви лидерът на партията Бойко Борисов при посещението си във врачанското село Лиляче. „Всички партии знаят, че държавата е катастрофирала. Газ, ток няма, нищо няма. Дълговете са огромни. Как да им обещая на хората? Аз знам как, но трябва много мощна подкрепа от хората. От две кризи съм ги вадил“, каза още той.

„Страната е катастрофирала тежко и няма оправяне. Ако нямаме съединен, мощен народ, хванат за работа, за да се вдигне БВП и да платим пенсии и заплати, фалитът ни е гарантиран. ДБ искат да седнат с мафията, а не им било времето с ГЕРБ. Слави може да събере 100 000 души млади мафиоти където и когато поиска, и на Орлов мост може“, коментира още Борисов.

„Искат всичко това да го прехвърлят на Радев и на следващото правителството. Днес говорих с Делян (б.р. Делян Добрев), да сложим таван от 2,70 лв. (б.р. на бензина), както е в Унгария. Каква е тая мярка? Направили са си далавера с бензиностанциите. Надявам се, че политическите партии, които не лапат от далаверата с нафтата и бензина, ще ни подкрепят, ето ви спестен за всички хора 1 лв.“, анализира още лидерът на ГЕРБ.

„Ние сме „за“ смесено гласуване. Мен не ме е страх от машините, а в това, че правят далавера“, каза Борисов за машинния вот. „Когато всичко е в ръцете на Рашков и  Василев, кодовете са в тях, флашките са в тях, затова искаме да има и хартиени бюлетини“, заяви той.

Четете още

Избор на редактора