Дариха диско кралицата Прешъс Уилсън със странджански пафти

130-годишни странджански пафти подари кметът на Бургас Димитър Николов на диско кралицата Прешъс Уилсън. Днес по обед Николов и заместничката му Диана Саватева посрещнаха голямата звезда на диско музиката, която ще бъде гвоздеят на новогодишния концерт довечера.

Освен автентичните пафти, която Прешъс очевидно хареса много и постави веднага на кръста си, звездата получи и графика от последната изложба на художника Димо Колибаров.

Прешъс Уилсън е у нас по покана на Община Бургас и само след няколко часа ще покори празничната сцена на площад „Тройката“ с грандиозно музикално шоу.

„Благодаря на Прешъс Уилсън, че уважи поканата ни, нейното гостуване бе планувано още преди две години, но заради ковид мерките се отложи. Тази вечер отново ще празнуваме всички заедно. Бургазлии могат да работят, но умеят и да се забавляват”, каза кметът Димитър Николов.

Световноизвестната изпълнителка си припомни първото си посещение в Бургас през 1979 година, когато е имала концерт на стадион „Черноморец”.

„Бяха страхотни години, едно вълшебно време, когато музиката ни движеше света, а ние срещахме усмихнати хора, които танцуваха и пееха песните ни. Сега тази музика отново ни свързва. Благодаря за посрещането и нямам търпение да се забавляваме тази вечер”, каза легендарната изпълнителка.

В 23.10 часа на сцената ще се качи диско кралицата Прешъс Уилсън. Тя пристигна у нас с две бек вокалистки. Ще чуем най-големите хитове с групи като Eruption и Boney M, както и от соловата ѝ кариера.

Четете още

Избор на редактора